24 august 2020

Kapsausside planeet

Kapsausside planeet

Oled sa kuulnud planeedist kus elavad kapsaussid? Jaa, selline planeet on olemas. See planeet on imeilus, roheline ja söödav. Kapsausside arvates imeliselt maitsev, ei oska paremat tahtagi. Peale kapsausside seal kedagi teist ei ela - täielik harmoonia. Asjaolu, et peale planeedi enda muud söödavat ei leidu, ei morjenda kapsausse karvavõrdki, saab söönuks ja jääb ülegi.

Kapsausside ühiskond ja poliitika

Kapsaussid on väga sotsiaalsed ja väga rohelised. Mistõttu ei pea imestama, et nende valitsusse kuuluvad Sotsid ja Rohelised. Sellal kui Sotsid jagavad 'kõigile võrdselt', siis Rohelised 'võimalikult vähe'. Vaidlused, kellele võrdselt ja kellele vähem, kestavad senimaani. 

Kapsausside religioon

Sõltumata planeedi poolkerast ja kapsausside naha värvusest, usuvad kõik kapsaussid, et kui nad pühendavad oma elu õgimisele, sünnivad nad järgmises elus liblikatena. See usk liidab kõiki kapsausse ega lase poliitilistel vaidlustel igapäevast riitust üldse häirida - kõik õgivad elu eest.

Kapsausside teadus

Kapsausside teadus on ütlemata praktiline. Iga lõuatäis söödud pinnast suurendab lõugu, mis ühtlasi suurendab söödava pinna kogust, mis ühtlasi suurendab lõugu, mis ühtlasi suurendab ... Jah, sa saad aru küll.

Mõned üksikud teadlased Kapsausside ühiskonnast on tõstnud kisa, et kui nii edasi jätkub, on planeet varsti otsas. Aga neid ei usu keegi, sest planeet kasvab pidevalt suuremaks ja kes seda ära jõuaks süüa. Pealegi, see läheb vastuollu nende usuga. Kui ei söö mina, siis sööb keegi teine. Ja kuidas siis mina liblikaks saan?

 

.. ja kui nad surnud pole, siis elavad nad õnnelikult senimaani.


1 kommentaar:

  1. väga hea, nagu inimesed, ka õgivad aGA PLANEET OTSA EI SAA, usk on ka renkarnatsioon ja rohepööre on täiel rindel, puha roheline värk ja järjest rohelisemaks läheb. Hea lugu.

    VastaKustuta