25 detsember 2010

vastuseks Kadri Simsonile

Moment of The TruthVastuseks Kadri Simsoni küsimusele, mille ta esitas oma blogis. Palute fakte, mitte hinnanguid - hästi, te saate selle. Kuidas oleks selle faktiga, et Edgar on kaotanud suurema osa eestlaste usalduse.

Või kuidas oleks faktiga meediauuringust, et Edgari enda nimega seostub kordades rohkem negatiivseid uudiseid kui Keskerakonna nimega. Aga sellisel juhul matemaatiliselt väljendades kahjustab Edgari maine Keskerakonna mainet. Juht peaks ju ikkagi mainet paremaks tegema, mitte halvemaks.

Saage aru, te ei pea sedasi kogu aeg tule all olema, saab ka teisiti. Te ei pea isiklikult võtma Edgari vastu suunatud süüdistusi. Ja uskuge, see ei ole kõik üks suur Ansipi isiklik salaorganisatsioon, mis teie kui rahu ja õnne toojate vastu võitleb, vaid see ongi rahva arvamus. Rahvas ei taha enam Edgarit. Fakt, et ka Ansip Edgarit valitsuses näha ei taha, on otseselt seotud sellega, et Ansip on samuti osa rahvast.

Vahetage juht ja te näete ka meediauurigu numbrites olulisi muutusi. Näidake, kas teie tegude aluseks on partei põhikiri või võimuahnus.

5 kommentaari:

  1. Tegelikult on siin üks aga - nimelt on Keskerakonnal siiski suur hulk valijad, kes on lihtsalt pimedad Edgari fanatid, kui Edgarile kinga anda siis lähevad nende hääled kaotsi. Keski fuktsionääridel ongi vaja lahendada piinlik küsimus - kas jääda Edgari ja ta ajudeta massi juurde või siis iga hinna eest üritada välja ronida täielikust isolatsioonist, kuhu Edgar neid oma autoritaarsusega vedanud on. Esimesel juhul kaotatakse hääli tervikuna, kuid tekib võimalus koostööks teisega ja ehk saab keegi võimulegi, teisel juhul saadakse küll võimas tulemus, millega tuleb endiselt üksi nurgas istuda.

    VastaKustuta
  2. Ma siiski ei laskuks sinna, et Edgari valijad oleks nõrgamõistuslikud. See on siiski oluline osa ühiskonnast, kellel on omad vajadused ja soovid. Ma palun, jätkem sellised hinnangud.

    Küll aga oleks mul krõbedat ütlemist sabarakkude suhtes, kelledele justnimelt seesamune osa ühiskonnast tegelikult korda ei lähegi.

    VastaKustuta
  3. Huvitav kes on MCNeo alias Elvar Ojar, et Tema peaks vastama Kadri Simsonile? Kas keegi on üldse Sinu arvamust küsinud?

    VastaKustuta
  4. Ma olen kodanik ja sellest lähtuvalt ka minu kiitmised ning kurtmised.

    VastaKustuta
  5. Anonüümne12 aprill, 2011

    kuule anonüümne (26.dets) nagu sa aru saad ei küsinud keegi sinu arvamust ka McNeo kohta nii et mokk maha.

    VastaKustuta