04 jaanuar 2020

another day in Iran

Nagu meediast oleme kuulda saanud, hukkus USA droonirünnakus Iraani kindral Quasem Soleimani.

Miks rünnak ette võeti, on senimaani selgusetu. Või tegelikult, vägagi mõistetav ju. USA president Donald Trump sai hävitava hinnangu osaliseks esindajate kogu poolt. Kuigi 'Senat' pole veel saanud võimalust rahva valikut kinnitada, on häbimärk siiski küljes. Donald Trump tagandati presidendi ametist.

Lisaks esindajate hinnangule on dramaatiliselt langenud ka küsitluste teel saadud hinnang presidendi tegevusele (pean ma seda üle siis kordama? sahkermahker Venemaa ning Ukraina suunal).

Ja et juba vähem kui aasta pärast valib Ameerika Ühendriikide rahvas järjekordselt presidenti, siis on Donaldil tarvis millegi uuega lagedale ilmuda. Kuidagi peab ju häbiplekki varjutama.

Geniaalne lahendus - ründame seekord Iraani. Kurjuse telg, või kuidas see Põõ(r)sas seda nüüd väljendaski. Lihtsalt saadame droonid ja raketid peale, näitame kellel on väge. Geniaalne, lihtsalt geniaalne. Mis nad ikka teha saavad.

Vaadake nüüd, kõik te EKRE ja Trumpi austajad, lubage ma kordan teile prohveteid ning ajalugu.

I Moosese raamat 21:9-13
Kui Saara nägi mängimas egiptlanna Haagari poega, kelle see Aabrahamile oli ilmale toonud, siis ta ütles Aabrahamile: „Kihuta minema see teenija ja tema poeg, sest selle teenija poeg ei või pärida koos minu poja Iisakiga!” 
See kõne aga oli Aabrahami silmis ta poja kohta väga paha. 
Aga Jumal ütles Aabrahamile: „Ärgu olgu see su silmis paha ei poisi ega su teenija kohta. Kõiges, mis Saara sulle ütleb, kuula ta sõna, sest Iisakist loetakse sinu sugu! Aga ka teenija poja teen ma rahvaks, sest ta on ju sinu järeltulija.”
Kui lubate minul nüüd korrektselt väljenduda, siis on Donald Trump, kes pole tõotatud järeltulija, käe külge pannud Aabrahami järeltulijale, kellel on Jumala tõotus. Lubage mind veelkord arvata; kas Donald pääseb karistusest või mitte? Jään ootama teie arutelusid Pereraadios.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar