31 jaanuar 2020

FYgB

Fuck You great Britain

 Britid jõudsid lõpuks selgusele, et rahva tahe peab teoks saama. Et ei tehta kordushääletust, vaid järgitakse põhimõtet, et mehe sõna kehtib, kui see juba korra välja on üteldud. Tundub karm reegel, ent seda enam sunnib see tähelepanu pöörama lobale, mida täna nii ja homme teisiti esitatakse; hästi.

Otsus tehtud, nüüd siis vaja lepingud ümber teha. Kui tahate väga vabad olla, siis palun väga, ärge lunige eristaatust, et pole küll kohustusi, ent hüved kehtivad endiselt. Me juba teame ühte rahvust, kelle kannatused on suuremad kui teiste oma.

Ja nüüd siis, peale pikka kõhklemist ja kahtlemist, peale lõputuid läbirääkimisi, peale selguse saamist, teha brittidele kohane kuninglik lefalefa, tehti labane FY.

Vaata ise:


Nigel Farage ärples, et pole vaja mingit liitu, pole vaja komisjone, pole vaja mingit banaani kõveruse mõõtmise institutsioone. Meil eestlastel oleks selliseks jutuks ehk alust ja meie suust kostuna see ehk kõlaks, ent vabandage väga, Britid, kes ise selle liidu mõjuvõimsaima osalisena sellise tulemuseni aretasid, nüüd laua tagant labaselt minema jalutavad..

Edaspidi kirjutataksegi teid kui great Britain, y loosers.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar